top of page

VOLEYBOL TAKIMIMIZ LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

Türkiye Voleybol Federasyonunun 2021/2022 sezonu faaliyet programında yer alan Bayanlar 2.Ligi 11.Grup 1.hafta müsabakasında takımımız Ankara Yol Sporu 3-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı.


Beştepe Voleybol Salonunda oynanan ligin ilk maçında seyirci desteğini de arkasına alan takımımız ilk seti 25-15, ikinci seti 25-9 ve üçüncü seti de 25-13 gibi farklı sonuçlarla 3-0 alarak maçtan galibiyetle ayrıldı.


Yakın bir geçmişte kulübe dahil olan voleybol branşımız yönetimimizin destekleri, antrenör ve sporcularımızın özverili çalışmaları ve Kızılcahamam’da düzenlenen turnuvada eksikliklerini tamamlayan takımımızın performansı da kısa sürede yükselmiştir.


Takımımız başantrenörü Ali Cenk TORTUM, playoff hedefiyle lige başladıklarını belirterek, alınan net galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Tortum, "Yöneticilerimize, salonda ve sosyal medyada destek olan taraftar gruplarımıza takımım adına teşekkür ediyorum. İnşallah takımımız; oyuncu, antrenör, taraftar ve yöneticileriyle birlik olarak 2021-2022 TVF 2. ligi playoff gruplarına adını yazdıracaktır” dedi.


18 Ekim 2021 Pazartesi günü oynanan ligin ilk maçında takımı yalnız bırakmayan Kulüp Başkanımız Cevdet TOPTAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet ATAK ve Suat KÜÇÜK, Genel Koordinatör Nihat DEMİR, İdari Menajer Osman YILDIZ ve Denetim Kurulu Üyesi Yücel BAL tribünden büyük bir heyecanla maçı izlemişlerdir. Maçın ardından sahada sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren yöneticilerimiz daha sonra soyunma odasında sporcuları tebrik etmişler ve başarılarının devamını dilemişlerdir.











bottom of page