top of page

MELİKE GÜNAL’DAN 3 BRONZ MADALYA

Kulübümüz sporcusu Melike GÜNAL 03-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonasında +87 Kg’da kulübümüzü ve ülkemizi temsil etti.

Şampiyonanın son gününde yarışan sporcumuz koparmada 108 Kg ile bronz, silkmede 135 Kg ile bronz ve toplamda 243 Kg’a ulaşan Melike GÜNAL bronz madalya kazanarak şampiyonayı 3 bronz madalya ile tamamlamıştır.

Kulüp Başkanlığına yeni seçilen Cevdet TOPTAŞ yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Halter branşında Melike GÜNAL’ın elde etmiş olduğu bu başarı şahsımı ve yönetim kurulumuzu ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bilindiği üzere yakın bir geçmişte kulüpte yapılan olağan genel kurulda delegelerin teveccühüyle Kulüp Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım. Başkent Ankara’nın ve Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine başkan seçilmem hususunda katkılarından dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur YAVAŞ Beye de ayrıca şükranlarımı sunarım. Bu itibarla; yakın bir zamanda başkan olmama rağmen Milli haltercimiz Melike GÜNAL’ın Avrupa Üçüncüsü olması bizleri sevindirmiştir. Bu başarıların diğer branşlarda da artarak devam etmesi temennisiyle özellikle Melike GÜNAL’ı ve şampiyonada madalya kazanan diğer sporcuları ve antrenörleri de tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.



bottom of page