top of page

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANKARA SPOR KULÜBÜ OLARAK MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANITKABİR’DE ZİYARET ETTİK

Ankara’nın Başkent oluşunun 98.yılı olması münasebetiyle 16 Ekim 2021 Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü Yönetimi, antrenörleri, sporcuları ve çalışanları ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ettik.


Her branştan yaklaşık 1500 sporcunun ve antrenörün katıldığı ziyaret öncesinde Aslanlı Yolun başında toplanıldı. Daha sonra Yönetim Kurulu üyelerimiz başta olmak üzere yüzlerce sporcumuz Aslanlı Yolu yürüdükten sonra Atamızın kabrine ulaşıldı. Kulüp Başkanımız Cevdet TOPTAŞ’ın Kabre çelenk koymasının ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ardından Anıtkabir Anı Defterine yazı yazma programına geçildi. Başkanımız Cevdet TOPTAŞ anı defterine şunları yazdı:


B.B. ANKARASPOR yönetimi ve sporcuları olarak huzurunuzdayız.

Sporun kitlelere yayılması ve ülke gençliğinin her türlü zararlı alışkanlıklardan korunması ilkesinden yola çıkarak, ülkemiz insanlarının özellikle de gençliğimizin sağlıklı ortamlarda spor yapması ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korunması bilinciyle taşıdığımız ağır sorumluluğun farkındayız ve sözümüzü bir kez daha huzurlarınızda tekrarlıyoruz.


Biz B.B. ANKARASPOR’lular, her ne şart altında olursak olalım, Cumhuriyet değerlerini savunmakla kalmayarak, bu değerlerin güçlü şekilde yaşam bulması için tüm gücümüzü seferber edeceğiz. Ruhun şad olsun..


Saygılarımla.


Cevdet TOPTAŞ B.B.Ankara Spor Kulübü Başkanı


Her yaş ve kategoride yüzlerce sporcunun katılımıyla gerçekleşen B.B.Ankara Spor Kulübü Anıtkabir ziyareti Anı Defterinin yazılmasının adından toplu fotoğraf çekilmesiyle tamamlanmıştır.











bottom of page