top of page

B.B. ANKARASPOR’DAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kulüp yöneticilerimiz Keçiören’de bulunan Uygur Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek, hem özel eğitim isteyen öğrencilerimiz le bir araya gelerek sohbet etti hem de çeşitli hediyeler vererek öğrencileri sevindirdiler.

Uygur Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ersan SOLMAZ’ın makamında gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Cevdet TOPTAŞ, Genel Sekreter Melih KILINÇLARSLAN, Genel Sayman Suat KÜÇÜK ve Genel Koordinatör Nihat ASLAN katıldı.

Ziyaretin ardından tek tek sınıfları gezerek öğrencilere eşofman takımı ve tişört hediye edilirken okulun ihtiyacı olan bir adet bilgisayar yazıcısı da ayni yardım olarak verilmiştir. Ayrıca Okul Müdürü Ersan SOLMAZ’la yapılan görüşmelerde öğrencilerin eğitimine destek amaçlı her türlü yardım ve projede katkı sunulacağı, Yönetim Kurulu Başkanımız Cevdet TOPTAŞ ve heyetimiz tarafından dile getirildi. Okul Müdürü Ersan SOLMAZ ise sivil toplum örgütlerinin katkıları ile yapılacak olan ortak proje ve faaliyetlerin öğrencilerin eğitimine olumlu katkı sağlayacağını belirterek yapılan ziyaret, istişare ve yardımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.





bottom of page